UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики повідомили про вибух цивільного авто біля КПВВ, є загиблі

Загинули водій авто та його мати, ще одного чоловіка у важкому стані госпіталізували.

Біля контрольно-пропускного пункту "Оленівка" до південного заходу від окупованого Донецька вибухнув автомобіль, унаслідок інциденту загинули дві людини, також є поранений. Про це повідомляє ресурс бойовиків "ДАН" з посиланням на "керівника представництва" псевдореспубліки у Спільному центрі з контролю і координації (СЦКК) Руслана Якубова.

За його словами, цивільний автомобіль підірвався в суботу, 23 лютого, о 14:00 під час перетину лінії зіткнення через КПП. Серед загиблих – водій авто та його мати, ще одного чоловіка у важкому стані відправили до лікарні. Підрив транспортного засобу нібито стався у буферній зоні між пропускними пунктами бойовиків та українських військових.

Нагадаємо, що на початку лютого унаслідок ДТП між містами Мар'їнка і Курахове, в районі КПВВ у Донецькій області, загинуло шість осіб. Поліція почала досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) ККУ.