UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики активно проводять повітряну розвідку, зафіксовано 27 безпілотників

Держприкордонслужба зафіксувала польоти 27 безпілотних літальних апаратів в районі ряду населених пунктів.

Терористи в зоні АТО запустили в небо 27 безпілотних літальних апаратів для повітряної розвідки в районі українсько-російського держкордону і лінії розмежування/

"Вчора в районі н. п. Тельманове був зафіксований один БПЛА який порушив повітряний простір України. Крім того, ще 26 літальних прикордонники виявили в районах Маріуполя, н. п. Велика Новосілка, Кірове (Донецька обл.) І на інших ділянках", - повідомляє Держприкордонслужба України.

Також наголошується, що протягом останніх декількох днів спостерігається постійне зростання випадків використання російсько-терористичними військами безпілотних літальних апаратів з метою розвідувальної діяльності.

10 березня близько Маріуполя сили АТО відкрили вогонь по безпілотникам. Раніше спікер Міноборони США Стів Уоррен повідомив, щофахівці Пентагону помітили сплеск російської повітряної активності над українською територією. "Ми спостерігаємо продовження російського втручання на територію України, і ми зафіксували сплеск російської повітряної активності уздовж всього регіону", - заявив він.