UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики 64 рази за добу обстріляли позиції ВСУ

На маріупольському напрямку зафіксовано 43 обстрілу.

За минулу добу члени незаконних збройних формувань 64 рази обстріляли позиції ВСУ в зоні проведення АТО активно, при цьому, використовуючи артилерію і гранатомети, повідомляє прес-служба штабу АТО.

Зокрема, на маріупольському напрямку зафіксовано 43 обстрілу. По околицях Мар'їнки і Широкиного бойовики вели вогонь з ствольної артилерії калібру 152 мм, а по Талаківці – калібру 122 мм мінометний вогонь бойовиками вівся по позиціях ВСУ в Широкиному, Водяному, Павлополі, Красногорівці і Богданівці. Крім того, Широкине, Лебединське, Водяне, Павлопіль, Тарамчук і Талаківка були обстріляні з стрілецької зброї, гранатометів і озброєння БМП. Снайперського обстрілу з боку НЗФ зазнали Широкине і Павлопіль.

На луганському напрямку бойовики порушували режим припинення вогню 15 разів: зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів обстрілювали Кримське, Новозванівку, Валуйське, Малинове, Новоалександровку та Троїцьке, а Новозванівку та Троїцьке – ще й з ствольної артилерії калібру 122 мм

На донецькому напрямку бойовики мінометним вогнем накривали Авдіївку, а артилерійським, з гармат калібру 122 мм, - Тоненьке.

Читайте також: У Мосулі ліквідовано понад 1300 бойовиків ІДІЛ з моменту початку штурму міста
Під час зустрічі "Нормандської четвірки" в ніч на 20 жовтня учасники зустрічі в Берліні погодилися з безальтернативністю Мінських домовленостей і домовилися про спільну розробки "дорожньої карти"їх реалізації. Крім того, лідери країн попередньо домовилися про продовження роботи з розведення військ на 4-х ділянках лінії зіткнення в Донбасі. Серед цих ділянок, зокрема, буде і Дебальцеве Донецької області.