UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики 41 разів за добу атакували українські позиції

Російський спецназ атакував аеропорт Донецька, нападники зазнали великих втрат.

Бойовики 41 раз намагалися атакувати позиції сил АТО за добу, застосовуючи гарматну артилерію, міномети і реактивні системи залпового вогню, повідомляє прес-центр АТО.

"Ворожа активність спостерігалася на Луганському, Донецькому, Дебальцевському і Маріупольських напрямках", - йдеться в повідомленні.

Залпи артилерії і мінометів прозвучали на околицях населених пунктів Сокільники, Кряківка, Кримське, Артем, Ніжньотепле, Станично-Луганське, Макарове, Трьохізбенка, Щастя, Геївка, Піски, Донецьк, Авдіївка, Тоненьке, Дослідне, Богданівка, Нікішине, Малоорлівка, Дебальцеве, Новоласпа , Миколаївка, Павлопіль.

Також повідомляється, що "бандити продовжують атакувати аеропорт Донецьк". "Для штурму були задіяні бійці російського спецназу. Наші хлопці в черговий раз відбили атаку противника. Нападники відступили, несучи великі втрати", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У МВС Росії винесли вердикт росіянам: революції не буде ніколи

В районі міста Маріуполь ситуація знаходиться під контролем українських військ. Українські війська продовжують готуватися до виконання бойових завдань в зимовий період.