UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики 29 разів за добу обстріляли позиції сил АТО

Найбільша кількість випадків порушення умов "повної тиші" зафіксовано в районі Донецького аеропорту.

Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною - бойовики незаконних збройних формувань продовжують порушувати умови перемир'я, повідомляє в четвер, 21 січня, прес-центр штабу АТО.

Найбільше випадків порушення умов "повної тиші" за минулу добу зафіксовано в районі Донецького аеропорту. Проросійські злочинці обстрілювали українські позиції з гранатометів і стрілецької зброї неподалік Пісків, Опитного і шахти "Бутівка".

"З опорного пункту українських Збройних Сил біля Старогнатовки противник вів вогонь з великокаліберного кулемета", - йдеться в повідомленні.

З міномета були обстріляні українські позиції неподалік Талаківка (на Маріупольському напрямку), а в районі селища Луганське, що на кордоні Донецької та Луганської областей противник вів з української опорного пункту прицільний вогонь з гранатометів, стрілецької зброї та БМП.

"Всього за минулу добу проросійські бандити 29 разів обстрілювали позиції сил АТО", - повідомили в штабі АТО.

Тристороння контактна група в Мінську 13 січня заявила про домовленості про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. З тих пір, однак, у зоні АТО сторони конфлікту вже неодноразово звинуватили один одного в порушенні "режиму тиші".