UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойовики 20 за добу відкривали провокаційний вогонь

Після півночі терористи хаотично обстріляли позиції сил АТО біля Новгородського.

Протягом минулої доби злочинці 20 разів намагалися спровокувати українських захисників на відкриття вогню, повідомляє в неділю, 3 січня, прес-центр штабу АТО.

"Так, ввечері озброєні маріонетки кремлівських агресорів вели неприцільний вогонь з великокаліберних кулеметів у бік наших позицій на кордоні Донецької та Луганської областей - в районі Миронівського і Троїцького. На тому ж ділянці лінії розмежування сторін бойовики зі стрілецької зброї стріляли в напрямку Луганського", - йдеться в повідомленні.

Неподалік тимчасово окупованого Донецька, використовуючи стрілецьку зброю, загарбники били в бік опорних пунктів сил АТО біля Кам'янки, а з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів - в районі Опитного.

Після півночі окупанти хаотично обстріляли зі стрілецької зброї наших воїнів біля Новгородського.

Згідно з домовленостями, досягнутими учасниками Тристоронньої контактної групи в Мінську 22 грудня, з 00:00 23 грудня в Донбасі введено "повний і беззастережний режим тиші".

За інформацією групи "Інформаційний спротив", у зоні АТО готується новий наступ бойовиків. У свою чергу українська розвідка охарактеризувала ситуацію в зоні АТО як складну, а також попередила про те, що бойовики готуються до відновлення масштабних бойових дій у Донбасі.