UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бійці АТО виявили розвідувально-диверсійну групу бойовиків - штаб

З 20.00 20 березня до опівночі бойовики чотири рази обстріляли позиції сил АТО.

Українські військові виявили розвідувально-диверсійну групу, яка намагалася проникнути в глиб території біля с. Опитне, в ніч на суботу, 21 березня, повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

"О 2:30 ночі біля с. Опитне бійці АТО виявили розвідувально-диверсійну групу противника, яка намагалася пройти вглиб нашої території. Зав'язався бій, в ході якого противник змушений був відступити", - повідомляється на сторінці штабу АТО в Facebook.

Також повідомляється, що в ніч з 20 на 21 березня, в зоні проведення антитерористичної операції незаконні збройні формування продовжили провокаційні обстріли наших позицій. З 20.00 20 березня до півночі бойовики чотири рази обстріляли позиції сил АТО.

"На Донецькому напрямку під вогонь з гранатометів і 82 - міліметрових мінометів шість разів потрапив в селище Піски. А в 23.35 з цього ж населеного пункту бойовики били і зі 120 - міліметрових мінометів", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку з 21.30 до 22.20 бандформування вели вогонь із стрілецької зброї і 120 - міліметрових мінометів по селищу Широкіно.