UA / RU
Підтримати ZN.ua

Біля кордону з РФ 1 січня український військовослужбовець отримав смертельне поранення

Поранення військовослужбовець ЗСУ отримав неподалік від с. Герасимівка Станично-Луганського району.

У Станично-Луганський відділ міліції надійшло повідомлення медиків про те, що 1 січня в приймальне відділення Станично-Луганської ЦРЛ було госпіталізовано військовослужбовця ЗСУ, повідомила в неділю, 3 січня, прес-служба Нацполиції Луганщини.

Згідно з повідомленням, був госпіталізований військовослужбовець 1975 р. (діагноз - вогнепальне поранення черевної порожнини), "який помер у лікарні від отриманого поранення". "Перевіркою встановлено, що поранення військовослужбовець отримав неподалік від с. Герасимівка Станично-Луганського району, поблизу кордону з РФ, під час патрулювання прикордонного ділянки", - йдеться в повідомленні.

1 січня повідомлялося, що минулу добу українські військовослужбовці не зазнали втрат.

Згідно з домовленостями, досягнутими учасниками Тристоронньої контактної групи в Мінську 22 грудня, з 00:00 23 грудня в Донбасі введено "повний і беззастережний режим тиші".

За інформацією групи "Інформаційний спротив", у зоні АТО готується новий наступ бойовиків. У свою чергу українська розвідка охарактеризувала ситуацію в зоні АТО як складну, а також попередила про те, що бойовики готуються до відновлення масштабних бойових дій у Донбасі.