UA / RU
Підтримати ZN.ua

Біля окупаційної адміністрації в Маріуполі вибухнуло авто з окупантами

Щонайменше один представник "адміністрації" загинув.

© Маріуполь спротив
© Маріуполь спротив
© Маріуполь спротив

В Маріуполі ліквідовано щонайменше одного росіянина з числа окупаційної адміністрації. Про це у телеграм-каналі написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко із посиланням на інформацію спільноти Маріупольский спротив.

Відомо, що 24 листопада біля окупаційної адміністрації по вул. Громової 63 вибухнув автомобіль ВАЗ. Водій автівки — військовий чиновник з числа новоприбулих — не вижив. Також постраждали щонайменше двоє росіян. Одного у важкому стані з опіками відправлено до шпиталю в Донецьк, другого з переломом руки та черепно-мозковою травмою госпіталізовано в Маріуполі.

Повідомляється, що Маріупольський спротив не підтвердив, але і не спростував свою причетність до інциденту.

Читайте також: Кількість військових РФ в районі Маріуполя з вересня виросла в 10 разів – Андрющенко

Раніше повідомлялось, що в Маріуполі планується нова хвиля "зачисток": містян, незадоволених діями окупаційної адміністрації, яка не збирається забезпечувати житлом місцевих мешканців, будуть переслідувати російські силовики.

Загалом у тимчасово окупованому росіянами Маріуполі – справжня гуманітарна катастрофа, яка загострилася з приходом зими. На стінах будинків з’явилися надписи, у яких люди буквально благають про допомогу, а окупаційна влада вдає, ніби проблеми немає.