UA / RU
Підтримати ZN.ua

Базу Правого сектора в Пісках оточили бійці ВСУ — прес-служба ПС

28 квітня десантники 25-ї і 95-ї бригад Збройних сил України оточили базу українського добровольчого корпусу "Правий сектор".

В добровольчому українському корпусі "Правий сектор" заявили, що їх базу оточили підрозділи Збройних сил України.

Про це повідомила прес-служба "Правого сектора".

"Вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої ''АТО'' на дальню базу Правого сектору наведене важке озброєння Української армії", - йдеться в повідомленні.

"Так, саме сьогодні, 28 квітня, за кілометр від в'їзду на базу армійці, як вияснилось, з 25-ї бригади, розбили блокпост. Особовий склад військовослужбовців в кількості до 25 чол. озброєних та укомплектованих боєкомплектами. Присутня бронетехніка, її озброєння направлене прямо на базу Правого сектору", - заявляє прес-служба на сайті ПС.

"З протилежного боку під'їзду до бази такий самий блокпост розвернула 95-та бригада армійців. Ось так наша влада бореться із Добровольцями?" - наголошується в заяві.

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, який знаходився на місці подій, повідомив, що з військовими вдалося домовитися.

"Спасибі братам по зброї - десантникам - за розуміння ситуації. Незважаючи на бажання багатьох ворогів України зіштовхнути в смертельній сутичці добровольців і армійців, впевнений, що у них нічого не вийде",- написав Ярош на своїй сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що Ярош став радником глави Генштабу.