UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Батько у морзі, бо 16-річний хлопець вирішив покататися": дочка загиблого просить про допомогу

Вони зараз продовжують шукати очевидців автотрощі. 

Учора в Харкові сталася смертельна ДТП, в якій загинув 58-річний чоловік. Сьогодні його дочка Анастасія Носова звернулася до небайдужих із закликом допомогти знайти очевидців цієї трагедії, а також адвокатів, які могли б допомогти. Відеозвернення вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, де розповіла, що на момент його запису перебувала у морзі.

За словами Носової, сьогодні у її сім'ї була запланована "дуже радісна дата". Також вона зазначила, що її батько помер "тільки тому, що 16-річний хлопець вирішив покатати своїх друзів, 16-річний хлопець, який відчуває свою безкарність".

"Ми у пошуках досвідченого адвоката, який зможе бути з нами у цій ситуації, та людей, які вчора наздоганяли винуватця ДТП та затримували його. Я прошу вас – знайдіться. Не треба боятися. Страшно не це. Страшно жити потім із тим, чого ви не зробите зараз", - заявила Носова. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anastasiya? (@anastasiyanosova_8128)

Представники юридичної компанії "Міллер" вже відповіли на заклик родини загиблого про допомогу. 

"Ми готові надати правничі послуги донці водія червоного aveo. Він загинув вчора в ДТП в Харкові. Ми допоможемо відновити справедливість", - зазначив Масі Найєм на своїй сторінці в Фейсбук. 

Читайте також: Чергове жахливе ДТП у Харкові — є загиблі та травмовані

Учора, 26 жовтня, у Харкові сталася смертельна ДТП - зіткнулися автомобілі Infiniti та Chevrolet. 16-річний водій першого авто рухався зі швидкістю понад 100 кілометрів на годину на червоний сигнал світлофора. Як наслідок, 58-річний керманич Chevrolet загинув. Ще троє людей, пасажири Infiniti, постраждали - йдеться про двох чоловіків 19 років, та дівчину 16 років. 

Поліція затримала неповнолітнього винуватця автотрощі. За фактом ДТП відкрито провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ - порушення правил дорожнього руху, що потягли загибель людини.