UA / RU
Підтримати ZN.ua

Батальйон "Київ" вирушає на південний схід України

До складу київського територіального батальйону входять 430 рядових і 32 офіцери, зазначив Бондаренко. За його словами, військових повністю споряджено, навчено і підготовлено.

Київський батальйон територіальної оборони відправляється на Донбас, повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко.

За словами голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка, після злагодження підрозділів та проходження підготовки на базі "Десна" батальйон вирушає на війну.

"Сьогодні наш батальйон відбуває на Схід - там йде ротація, і хлопці, які пройшли навчання, сьогодні від'їжджають на війну", - заявив Бондаренко.

За його словами, до складу батальйону входять 430 рядових і 32 офіцери. "Це штатний розклад батальйону. Їх повністю повністю споряджено, навчено і підготовлено, вони боєздатні", - підкреслив глава КМДА.

Бондаренко нагадав, що батальйон повністю підготовлено за рахунок благодійних та спонсорських коштів.

Раніше повідомляли про те, що у Києві з травня формували батальйон територіальної оборони для захисту технічно важливих об'єктів

"Формується батальйон територіальної оборони, це серйозне військове формування, створене сьогодні у Києві з офіцерів, рядових. Ми будемо з цим батальйоном вирішувати питання захисту технічно важливих об'єктів на території Києва, які мають великі запаси хлору, аміаку, радіаційні відходи тощо", - заявив Бондаренко.

Раніше повідомляли про те, що голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко подав заяву президенту України про складення повноважень. !zn

Читайте також:

Порошенко дав розпорядження створити коридор для українців, охочих покинути зону АТО

На сході України йде процес припинення збройного протистояння, - Міноборони

Порошенко має намір цього тижня припинити вогонь на сході України