UA / RU
Підтримати ZN.ua

Батальйон "Київ-1" повністю споряджений і вже перебуває в зоні АТО,- Бондаренко

Кияни, які входять до складу батальйону, після виконання завдань на сході повернуться охороняти Київ.

Київський батальйон з 423 осіб, оснащений необхідними засобами, включаючи 12 одиниць військової техніки, виконує бойові завдання на сході України. Про це заявив голова КМДА Володимир Бондаренко.

"Створено батальйон генеральним штабом ЗСУ, щодо спорядження оснащено абсолютно всім, що потрібно за рахунок залучених коштів. Там є бронежилети, спорядження, повністю оснастили батальйон прекрасним взуттям, формою", - заявив Бондаренко.

Окрім цього, на підприємствах Києва було відремонтовано 12 одиниць техніки, яка потім надійшла батальйону. Добровольці пройшли підготовку на деснянському полігоні і вже перебувають у зоні бойових дій.

"Післязавтра ми довеземо 61 бронежилет найкращої стійкості. Дуже важко споряджати батальйон шоломами і бронежилетами, але робимо і будемо це робити, поки батальйон не буде повністю споряджено", - додав він.

Він також зазначив, що до складу цього батальйону входять 423 молодих киянина, які після виконання завдань на Сході повернуться охороняти Київ.

Раніше повідомляли про те, що батальйон територіальної оборони Києва 10 червня виїхав у східні області України для участі в антитерористичній операції. !zn

Читайте також:

В АТО візьмуть участь 100% бойових і патрульних підрозділів МВС, - Аваков

Батальйон "Київ" вирушає на південний схід України