UA / RU
Підтримати ZN.ua

Батальйон "Донбас" потрапив у засідку терористів під Карлівкою, дев'ять поранених

Бій біля села Карлівка триває, бійці "Донбасу" чекають на допомогу армії.

До місця бою біля села Карлівка Донецької області, де у засідку потрапив добровольчий батальйон територіальної оборони "Донбас", підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети. Про це повідомив командир батальйону Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

За словами Семенченка, дев'ять поранених бійців батальйону вивезено до лікарні. Він також підкреслив, що всі звернення по телефону до командування армійських сил з проханням прислати підкріплення почуто не було.

"Всі мої звернення по телефону до командування армійських сил з проханням прислати підкріплення почуто не було. Відійти не можемо, тому що частина людей перебуває в оточенні. Просимо підмоги військових частин, що знаходяться поблизу. За 15 км у бік Красноармійська стоїть український армійський блок пост з 4 БТРами. Дайте, суки, БТР!",- написав він.

Нагадаємо, 22 травня, терористи атакували блокпост волинської 51 бригади біля Волновахи Донецької області. Раніше повідомляли про 13 загиблих українських воїнів. !zn

Читайте також:

Відомі імена шести бійців української армії, загиблих під Волновахою

Бойовики ДНР напали на українських військових під Волновахою

На підтримку української армії перерахували близько 125 млн грн