UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров розпорядився навести лад із продажем залізничних квитків на море

До прем'єра дійшли скарги людей на відсутність квитків на поїзди у південному напрямку. Він доручив провести жорстку ревізію і виправити ситуацію: "Без винятків і виправдань".

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністру інфраструктури Володимиру Козаку навести лад у реалізації залізничних квитків у південному напрямку.

"Люди скаржаться, що квитки на потяги в південному напрямку неможливо купити. У той же час, за їхніми словами, потяги прямують напівпорожні. Якщо це так, то є очевидне зловживання, або службова недбалість відповідальних керівників Мінінфраструктури", - сказав він, відкриваючи засідання Кабінету міністрів 12 червня.

"Я попереджаю, міністре Козак, про персональну відповідальність за наведення ладу у цій сфері", - підкреслив Азаров.

Прем'єр заявив, що люди повинні отримати можливість відпочити без перешкод і з цією метою міністерство повинно організувати жорстку контрольно-ревізійну роботу із залученням правоохоронних органів.

"Введіть громадський контроль. Потрібно ввести додаткові поїзди. Але абсолютний порядок і справедлива доступність до транспортних послуг просто має бути, і все. Без винятків і виправдань", - резюмував Азаров. !zn

Читайте також:

Тільки 2% українців поїдуть у відпустку за кордон

Квитки на Hyundai стануть на 15% дорожчими, якщо їх купувати за день до відправлення

У Криму очікують рекордного напливу туристів і готують більше сотні фестивалів