UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров оформив на дружину особняк на Рубльовці під Москвою: документ

Виписка з реєстру РФ свідчить, що будинок площею більше тисячі квадратних метрів Азаров придбав ще влітку 2014 року.

© Олександр Білінський / Facebook
Будинок Азарова на Рубльовці під Москвою
Будинок Азарова на Рубльовці під Москвою
© Олександр Білінський / Facebook
Будинок Азарова на Рубльовці під Москвою
© Олександр Білінський / Facebook
Будинок Азарова на Рубльовці під Москвою

У мережі з'явилися фотографії подмоскового особняка колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова, причому виявилося, що будинок оформлений не на самого Азарова, а на його дружину.

Фото особняка опублікував журналіст Олександр Білінський у своєму Facebook.

За його словами, Азаров "скромно замовчує" про свої російські апартаменти, зароблені за роки державної служби в Україні.

"Все як у людей. Поряд з путінськими слугами. На Рубльовці. Оформлено на дружину", - пише Білинський.

Відповідно до виписки з російського реєстру, житловий будинок площею понад 1000 квадратних метрів було придбано 10 червня 2014 року на ім'я Людмили Миколаївни Азарової і розташований він в ФГУП "Рублево-Успенський ЛОК".

На фото видно, що територія обнесена високим парканом, крім основного особняка, там також знаходяться ще кілька будівель.

Читайте також: ГПУ порушила справу проти створеного Азаровим "Комітету порятунку України"


Нагадаємо, Азаров очолював Кабінет міністрів України з березня 2010 по січень 2014 року. Він був одним із лідерів Партії регіонів. Також обіймав посади першого віце-прем'єр-міністра України у 2002-2005 і 2006-2007 роках. Азаров подав у відставку з посади прем'єра 28 січня 2014 року. ЗМІ повідомили, що він виїхав у Австрію. Однак, українські правоохоронці підтвердили, що екс-прем'єр перебуває на території РФ.

Варто відзначити, що Азаров був оголошений українською стороною в міждержавний розшук за підозрою у розкраданні державних коштів.