UA / RU
Підтримати ZN.ua

Авдіївка зазнала численних обстрілів

 Інформація щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюється.

Російські війська у суботу, 29 жовтня, обстріляли населені пункти Донецької області. Авдіївка зазнала численних обстрілів по старій та центральній частині міста, заявив голова ОВА Павло Кириленко.

"В Очеретинській громаді були обстріли в районі Водяного, Невельського і Первомайського - в останньому пошкоджено щонайменше дві будинки.Окупанти обстріляли Мар'їнської громади - без жертв. На лисичанському напрямку - знову масовані обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді", - наголосив Кириленко в Telegram.

Інформація щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюється.

Читайте також: Окупанти за добу вбили сімох мирних жителів у Донецькій області, ще трьох поранили

Український наступ в інших частинах країни сильно змінив мапу поля битви. Але в місті Бахмут Донецької області за чотири місяці жорстоких боїв мало що змінилося. Про це пише Washington Post, нагадуючи про слова президента Володимира Зеленського про те, що «найбільш тяжка» ситуація зберігається саме тут. Однак, військові експерти кажуть, що у цій битві за контроль над розбитим містом амбіції російського олігарха Євгєнія Прігожина, який заснував ПВК «Вагнер», затьмарили будь-яку стратегічну логіку.