UA / RU
Підтримати ZN.ua

Аваков відсторонив керівника міліції Мукачевого

За підсумками перевірки Закарпатського главку МВС буде прийнято рішення про його подальшій роботі.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відсторонив на час перевірки керівника Мукачівської міліції в рамках ревізії Закарпатського главку МВС, написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Своїм наказом направив комплексну ревізію закарпатського главку для ретельної перевірки за всіма напрямами. На час перевірки усунув керівника Мукачівської міліції. За підсумками перевірки його роботи - приймемо рішення - буде працювати чи ні", - написав він.

Крім цього, Аваков розповів про початок набору у нову патрульну поліцію Закарпаття.

"27 липня починаємо набір в Нову патрульну поліцію Закарпаття", - написав міністр.

Кілька днів тому Аваков повідомив, що курирувати запуск патрульної поліції в Закарпатті буде народний депутат Мустафа Найєм. За його словами, патрульна поліція буде єдиної конгломерацією, що охопить Ужгород, Мукачево і трасу між ними.

Кадрові чистки в Закарпатті почалися в зв'язку з резонансними подіями в Мукачевому, після яких "спливла" проблема контрабанди в регіоні. Так, були звільнені керівники райадміністрацій Закарпаття, відсторонено від роботи керівництво Закарпатської митниці, а головою Закарпатської облдержадміністрації був призначений Геннадій Москаль який до цього очолював Військово-цивільну адміністрацію Луганської області.

Крім того, СБУ в Закарпатті очолить Олег Воєводін, а міліцію - Сергій Князєв.