UA / RU
Підтримати ZN.ua

Армія блокує Слов'янськ для захоплення російських військовослужбовців

Російським диверсантам у Слов'янську цієї ночі надійшов сигнал на відхід із міста. Українські силовики вживають заходів для блокування Слов'янська з метою захоплення російських військовослужбовців.

За оперативними даними групи "Інформаційний опір", українські військовослужбовці в середу зранку блокують Слов'янськ (Донецька область) з метою захоплення російських військовослужбовців.

"Російським диверсантам у Слов'янську цієї ночі надійшов сигнал на відхід із міста. Українські силовики вживають заходів для блокування Слов'янська з метою захоплення російських військовослужбовців", - написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

"В даний час у рамках антитерористичної операції, проведеної українськими силовиками на Донбасі, проводять "точкові" операції з нейтралізації окремих груп екстремістів", - зазначив він.

Тимчук також зазначив, що керівник російської диверсійної групи у Слов'янську Ігор Стрєлков ідентифікований як офіцер 45-го окремого полку спеціального призначення ВДВ Росії.

"Окрім військовослужбовців цієї російської частини, за нашими даними, на українській території діють диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) 2-ї окремої бригади спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ. Також є дані про присутність на Донбасі ДРГ ще однієї частини російського спецназу ГРУ. Ці дані ми перевіряємо", - зазначає керівник "Інформаційного опору".

Цю інформацію українські силові структури поки не коментують. !zn

Читайте також:

СБУ встановила особу командира російських диверсантів на Донбасі

Бойовики "донецької республіки" захопили машини з продуктами для дітей

Мер Слов'янська стверджує, що російські диверсанти роздають зброю жителям

СБУ виклала переговори диверсантів російського ГРУ про блокування українських військових