UA / RU
Підтримати ZN.ua

Армії РФ не вдається “компенсувати” втрати особового складу за рахунок контрактників — СБУ

Окупанти скаржаться на велику кількість жертв на війні в Україні: одна з ворожих дивізій повністю знищена.

Російській армії не вдається набрати достатню кількість контрактників для "компенсації" своїх військових, уже знищених українськими захисниками. Про це свідчить переписка одного з контрактників РФ зі співробітницею головного управління Росгвардії по Краснодарському краю, повідомляє Служба безпеки України в Telegram.

"Недобір сильний. Ніхто не хоче підписувати. У мене в батальйоні 33 особи (за середнього наповнення 500 військових — прим. СБУ)", — скаржиться жінка.

Загарбник, що наразі перебуває в Херсонській області, у відповідь жаліється на значні втрати на фронті, які породжують бунти.

"34 мехбат Карачаєвський повністю роз'*бали. 80% особового складу знищили. Вони з позиції знялися, послали на*уй командування. Сказали все, навоювались", — передає російський окупант.

Жінка ж розповідає про інші втрати РФ на території України. За її словами, 150-та дивізія розбита на 60%, а 102-га, що намагалася захопити Київ і піти на Донбас, знищена повністю. "І ким міняти їх, питається?", — риторично запитує вона.

У Службі безпеки України підсумували: "Схоже, частина росіян таки добре засвоїла уроки ЗСУ: залишитися вдома — єдиний спосіб вціліти".

Раніше повідомлялося, що для поповнення резервів окупаційних військ у війні проти України РФ продовжує заходи прихованої мобілізації. Зокрема, агітують російських "казаків" та громадян, що втратили роботу внаслідок міжнародних санкцій.