UA / RU
Підтримати ZN.ua

Активісти зірвали концерт Бабкіна у Львові

Артист не захотів виконувати вимоги протестувальників.

© Соцмережі
Всім, хто придбав квитки на концерт, пообіцяли повернути гроші
Всім, хто придбав квитки на концерт, пообіцяли повернути гроші
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі

У Львові 7 жовтня активісти зірвали концерт українського співака, екс-учасника гурту 5nizza Сергія Бабкіна через його виступи у Росії і окупованому Криму.

Протестувальники заблокували вхід у клуб "Малевич", де повинен був відбутися концерт співака, і нікого туди не пропускали, передає "Форпост".

Не допомогли розблокувати вхід і прибулі на місце правоохоронці.

Сам Бабкін спробував провести переговори з активістами, проте це ні до чого не призвело, бо артист не дав чіткої відповіді на вимогу протестувальників визнати Росію країною-агресором.

Пізніше організатори концерту Бабкіна у Львові офіційно заявили, що його виступ скасовано. Всім, хто придбав квитки на концерт, обіцяють повернути гроші вже 9 жовтня, повідомляє 24tv.ua.

Сам музикант записав відеозвернення до своїх шанувальників, яке розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Я патріот своєї країни. Я люблю свою країну. Я намагаюся для своєї країни і для своїх людей. Ті, хто знають мене, знають, що я далекий від політики. Вони знають, що я кажу зі сцени, кажу своїми піснями. Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їх позиція вище, ніж ваша (шанувальників Бабкіна - прим.). Вони називаються "свободою", проте не дають цю свободу", – сказав музикант.

Нагадаємо, що у червні концерт української співачки Ірини Білик на відкритті ресторану "Парк Лео" в Одесі був скасований організаторами.
Раніше громадські активісти пообіцяли зірвати виступ співачки, звинувативши її у виступі в анексованому Криму і нібито лояльності до політики президента Російської Федерації Володимира Путіна.