UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ахметов чекає гімну Ліги чемпіонів на "Донбас Арені"

Це буде означати тільки одне: у нашій країні настав стабільний, міцний мир.

Якого дива я чекаю в 2018 році? Я чекаю гімну Ліги чемпіонів на "Донбас Арені" та переповнених вболівальниками трибун, як це було раніше.

Про це в опитуванні DT.UA сказав Рінат Ахметов, власник компанії SCM, президент футбольного клубу "Шахтар". На його думку, це буде означати тільки одне: у нашій країні настав стабільний, міцний мир. Це буде означати, що люди більше не гинуть і не страждають, що люди, нарешті, живуть, а не виживають.

"Я хочу, щоб Україна була дуже сильною державою, а українці - були щасливі. Що нам для цього потрібно? Нам потрібне стабільне економічне зростання. І я хочу сказати, що наша Група буде продовжувати робити все для економічного зростання країни. Буде робити все, щоб люди мали достойну роботу і достойну зарплату, а значить - жили щасливо", - заявив Ахметов.

На питання "Що обіцяє нам 2018-й? Яке головне завдання належить вирішити в найближчі 12 місяців? Якого дива ми чекаємо від Року собаки?" відомі українські діячі відповіли в проекті "З миру по диву..." у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".