UA / RU
Підтримати ZN.ua

Агентству з розшуку активів від початку року передали 125 об'єктів

76% це об'єкти нерухомості.

З початку 2018 року Агентству з розшуку та менеджменту активів було передано в управління 125 заарештованих активів. Про це йдеться у відповіді на запит голови громадської ради при АРМА Гліба Канівського.

Наголошується, що серед активів 76% складають об'єкти нерухомості і 17% - транспортні засоби, пише "Українська правда". Також Агентству передані два виробничих підприємства, шість земельних ділянок та об'єкт заміської інфраструктури.

У АРМА додали, що не можуть більш детально розкривати інформацію про активи, зазначивши, що згоду для цього повинні надати інші правоохоронні органи та суди.

Нагадаємо, що в четвер, 8 лютого, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) передало приміщення на трьох поверхах у торгово-розважальному центрі "Гулівер", які належать компанії "Юнісон груп" пов'язаній з екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком, і в якому знаходиться офіс медіахолдингу "Вести", управляючій компанії "Бізнес-центр "Навігатор".