UA / RU
Підтримати ZN.ua

Адвокат Надії Савченко сподівається на її звільнення при обміні полоненими

Військовополонена Надія Савченко точно підпадає під умови обміну, впевнений адвокат Фейгін.

Адвокат заарештованої в Росії української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін розраховує, що його підзахисну внесуть у список військовополонених, які будуть обміняні в рамках досягнутих у Мінську домовленостей.

"Смію сподіватися, що Надію Савченко включать в список військовополонених на обмін. Власне вона-то точно підпадає під його списку, умови", - написав він у своєму twitter.

Уповноважений президента з врегулювання ситуації на сході України Ірина Геращенко повідомила, що також сподівається на звільнення Савченко.

"Мама Наді Савченко Марія, з якою ми в постійному контакті, дуже чекає свою дочку і вірить, що мінські домовленості дають шанс звільнити нашу героїню. Як і сотні інших заручників, списки яких зараз уточнюються ... Ми розуміємо крихкість домовленостей, ми усвідомлюємо вартість обіцянок сусіда, але ми повинні використовувати цей крихітний шанс, щоб вберегти життя дітей, цивільне населення і зберегти саму українську державу", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко заявив, що на базі досягнутих домовленостей про припинення вогню на сході України обмін полоненими розпочнеться в суботу, 6 вересня. !zn