UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський назвав міста, де особливо значна небезпека ракетних ударів

Президент підтвердив влучання минулої ночі.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні повідомив про те, що минулої ночі внаслідок ракетних ударів РФ є кілька влучань, проте більшість ворожих цілей були знищені.

"Минулої ночі збито 18 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету. На жаль, є кілька влучань. Але більшість ворожих цілей були знищені. І, зокрема, в Полтавській області, і Чернігівській, Сумській областях, на Вінниччині та Хмельниччині, в інших наших регіонах", - зауважив Зеленський.

Читайте також: Атака ворога на судноремонтний завод на Одещині: зросла кількість поранених

Президент закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги, оскільки небезпека лишається значною, незважаючи на посилення ППО.

"Особливо в таких містах, як Харків, як Запоріжжя, як Херсон. У містах і селах Херсонщини, Донеччини. На Чернігівщині, Сумщині. Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно", - додав він.

Нагадаємо, у ніч проти 31 жовтня, росіяни також атакували Україні, застосувавши два ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та керовану авіаційну ракету Х-59. Під удар, зокрема, потрапив Миргородський район у Полтавській області.