UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти викрали почесного консула Болгарії у Мелітополі

У окупантів суцільна практика - викрадати тих, хто має свою думку.

Російські окупанти викрали почесного консула Болгарії у тимчасово окупованому Мелітополі. Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив в ефірі спільного телемарафону.

"Моїх колег викрали по всій країні понад 50, сьогодні 29 перебувають у в’язницях окупантів. Щодо активістів, бізнесменів – у окупантів це суцільна практика, вони викрадають усіх, хто має свою думку, патріотичні настрої. Кілька годин тому стало відомо, що у Мелітополі викрали почесного консула Болгарії", - розповів він.

Федоров стверджує, що у місті викрадають людей та намагаються мобілізувати в армію окупантів українців, що опинилися в окупації. Однак, за інформацією розвідки, місцеві партизани знищили майже сотню російських військових. 

Міський голова також додав, що окупанти почали конфліктувати між собою, бо не можуть зрозуміти, хто з них зрадник і допомагає нищити загарбників.

Раніше стало відомо, що російські військові викрали мера Таврійська Херсонської області Миколу Різака та міського голову Голої Пристані на Херсонщині Олександра Бабича.