UA / RU
Підтримати ZN.ua

Захарова пригрозила YouTube після блокування каналу Держдуми

Представник МЗС країни-агресора вважає, що хостинг «підписав собі вирок».

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що YouTube «підписав собі вирок». Так вона прокоментувала звістку про те, що відеохостинг заблокував канал «Дума ТВ», який висвітлює роботу Державної Думи країни, яка розв'язала та веде війну в Україні.

«Зважаючи на все, YouTube собі вирок підписав. Зберігайте контент, переносіть на російські платформи. І швидше», - заявила Захарова.

Читайте також: ЄС планує запровадити санкції проти Шойгу та Захарової – WSJ

Як зазначає "Медуза", "Дума ТВ" позиціонує себе як парламентське телебачення, а на його каналі на YouTube публікували коментарі депутатів, трансляції засідань Держдуми РФ та авторські програми. Автори каналу стверджують, що на нього було підписано 145 тисяч людей.

"Ваш аккаунт заблокований без можливості відновлення відповідно до наших правил щодо відмежування експорту та застосування санкцій", - йдеться в повідомленні YouTube, яке опублікували автори "Дума ТВ".

Раніше Google видалив з пошукової видачі сайт Міністерства оборони Росії. Сайт не знаходить навіть якщо вбити у пошуку «Міністерство оборони РФ офіційний сайт».