UA / RU
Підтримати ZN.ua

Японська Fujitsu створила смартфон, який заряджається за 10 хвилин

Акумулятор смартфона за 10 хвилин накопичує заряд, достатній для повноцінної роботи "протягом повного дня".

Японська компанія Fujitsu представила смартфон Arrows A 301F на базі Android. Особливість апарату - здатність заряджатися в сверхкороткий термін, повідомляє Engadget.

Акумулятор смартфона за 10 хвилин накопичує заряд, достатній для повноцінної роботи "протягом повного дня", стверджує виробник. Яким чином вдалося мінімізувати час зарядки, не уточнюється.

Ємність батареї в Arrows A 301F становить 2600 міліампер-годин. Якщо зарядити акумулятор повністю (за 10 хвилин досягається лише часткова зарядка), пристрій зможе автономно працювати три дні.

Смартфон Fujitsu оснащений чотирьохядерним процесором Snapdragon 800. Апарат володіє 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів і 13,1-мегапіксельною камерою.

Arrows A 301F, крім іншого, обладнаний сканером відбитків пальців. Датчик розташований на задній панелі і, як і в iPhone 5s, може використовуватися для "розблокування" смартфона.

Апарат, який є спільним проектом Fujitsu і стільникового оператора Softbank, надійде в продаж в Японії в грудні. У Росії смартфони Fujitsu не поставляються. !zn

Читайте також:

Власники iPhone отримають можливість заряджати смартфон одним натисканням пальця

Nokia запустила у продаж динамічну велосипедну "зарядку" для телефонів

В гонитві за Apple: Samsung пообіцяла випустити смартфон з 64-розрядним процесором