UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні з'явився мобільний трекер втрат окупантів

Також можна стежити за картою повітряних тривог в Україні.

Генеральний штаб ЗСУ спільно з Alty розробили мобільний трекер втрат окупантів. Додаток відображає актуальну статистику щодо втрат особового складу та російської військової техніки у лайв-режимі та містить зручні віджети, повідомляє Генштаб на Facebook.

Додаток називається «Російський військовий корабель іди на***», скорочено РКИН. Поки що він доступний тільки на платформі iOS, але незабаром з'явиться і для Android. РКИН містить зручний віджет, який можна розмітити на головному екрані смартфона для миттєвого відстеження інформації. Усі дані, що відображає програму, збираються фахівцями Генштабу з перевірених джерел.

Читайте також: У Мінцифри показали роботу "народної розвідки": на відео потрапив ворожий винищувач

Для себе можна вибрати один з трьох варіантів віджетів за розміром, який буде розміщено на головному екрані вашого смартфона: маленький – відображає дані про втрати особового складу; середній – відображає дані не лише про втрати особового складу, а й про втрати великої військової техніки; великий – охоплює всю інформацію про ворожі втрати, вказані на головному екрані програми.

Серед інших корисних функцій додатку – карта повітряних тривог в Україні. З його допомогою також можна перерахувати гроші на потреби ЗСУ.

Завантажити програму для iOS можна за посиланням.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну окупаційна армія РФ втратила вже 24 700 військових.

Російській армії не вдається набрати достатньо контрактників для "компенсації" своїх військових, вже знищених українськими захисниками. Про це свідчить листування одного з контрактників РФ зі співробітницею головного управління Росгвардії Краснодарським краєм, повідомила Служба безпеки України.

Окупанти скаржаться на велику кількість жертв на війні в Україні: одну з ворожих дивізій повністю знищено.