UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Google Street View додали панорамні фото з 16-ти зоопарків

На панорамах можна побачити таких екзотичних тварин, як великі панди пінгвіни, білі ведмеді, тигри, кенгуру, жирафи, шимпанзе, слони.

Можливість віртуальної екскурсії у 16-х зоопарках світу з'явилася завдяки панорамним знімкам на сервісі Google Street View.

Як повідомлено на Google Lat Long, серед сфотографованих зоопарків - розплідник великих панд у китайському місті Ченду, де перебуває понад 30% популяції цих тварин, і сінгапурський зоопарк, де міститься найбільша в неволі колонія орангутангів.

Лише на сервісі представлено 16 зоопарків світу. Чотири з них розташовано в США, по два - Бразилії, Німеччині та Канаді, по одному - в Австралії, Китаї, Мексиці, Сінгапурі, Тайвані та Японії.

На панорамах можна побачити таких екзотичних тварин, як пінгвіни, білі ведмеді, тигри, кенгуру, жирафи, шимпанзе, слони.

Google і раніше публікувала панорами зоопарків, проте колекція сервісу до останнього поповнення обмежувалася п'ятьма локаціями в містах Європи.

Сервіс Street View діє з 2007 року і доє змогу користувачеві переглядати панорами з охопленням у 360 градусів. Спочатку Google зосередилася на панорамах міст та сільської місцевості, але потім стала здійснювати зйомку і в більш незвичайних місцях: наприклад, в дубайському хмарочосі або в павільйонах кіностудії. !zn

Читайте також:

Панорама з Ейфелевої вежі стала доступна користувачам сервісу Google

Google додав у свої карти перші підводні панорами (ВІДЕО)

Карти Google стануть тривимірними

Литва не дозволила Google проводити фотозйомку міст для проекту Street View