UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Китаї дітям до 14 років обмежили час на користування TikTok

Тепер діти не зможуть користуватися додатком більш 40 хвилин на день.

Китайська версія TikTok (Douyin) ввела спеціальний «молодіжний режим» для користувачів у віці до 14 років. Як повідомляється в заяві компанії, вони зможуть використовувати додаток не більше 40 хвилин на день.

Крім того, дітям до 14 років буде заборонено користуватися TikTok з 22:00 до 6:00.

У «молодіжний режим» автоматично переведені всі записи користувачів під справжніми іменами у віці 14 років. Крім того, такий режим буде підключений для акаунтів всіх нових користувачів такого віку. Якщо ж дитина використовує не справжнє ім'я, її батькам рекомендували допомогти їй пройти аутентифікацію або підключити «молодіжний режим», коли в додатку з'явиться відповідне вікно.

Для користувачів «молодіжного режиму» приготували спеціальний контент: відео про виставки в музеях, науково-популярні експерименти, історію і подорожі. У компанії сподіваються, що це дозволить пробудити у дітей інтерес до певної галузі, а також допоможе їм навчитися чомусь новому.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: У США відкликали заборону на TikTok і WeChat

Нагадаємо, додаток TikTok став найбільш скачуваною програмою 2020 року. З додатків, які увійшли до першої п'ятірки, тільки він не належить Facebook.