UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Facebook дозволили вставляти фото в коментарі

Тепер у правій частині поля для коментарів з'явилася іконка фотоапарата. Використовуючи її можна забезпечити повідомлення картинкою в форматі .jpg або .png. Крім того, до неї можна написати будь-який текст.

Соціальна мережа Facebook дозволила своїм користувачам публікувати зображення в коментарях до записів, повідомляє The Next Web з посиланням на представників компанії. Нова функція вводиться поступово. Спочатку її буде випробувано в веб-версії, потім у мобільних додатках.

Тепер в правій частині поля для коментарів з'явилася іконка фотоапарата. Використовуючи її можна забезпечити повідомлення картинкою в форматі .jpg або .png. Крім того, до неї можна написати будь-який текст. Раніше користувачам було потрібно вставляти прямі посилання на зображення. При цьому у соцмережі з'являлося тільки превью.

Схожа з нововведенням функція російської соцмережі "ВКонтакте" з'явилася давно - ще в листопаді минулого року. Крім того, тут можна публікувати в коментарях анімовані gif-файли, аудіо та відео. !zn

Читайте також:

Google і Facebook відхопили 70% виручки мобільної реклами

Google почала надавати доступ в інтернет за допомогою повітряних куль

Слідом за Twitter і Instagram Facebook впровадив хештеги

Adobe випустив безкоштовну "читалку" PDF-файлів ReaderX