UA / RU
Підтримати ZN.ua

Twitter заявив про посилення правил проти спам-ботів

Соціальна мережа прийняла рішення заборонити масовий репост, а також автоматизацію для нових твітів.

Соціальна мережа Twitter заявила про те, що вводить жорсткі правила регулювання масових репостів і використання кількох аккаунтів, повідомляється в блозі соціальної мережі.

Повідомляється, що рішення про запровадження таких змін було прийнято для того, щоб виключити можливість втручання у вибори в США.

Зміни передбачають, що користувачі Twitter не зможуть опублікувати ідентичне повідомлення з різних акаунтів. Крім того, неможливо буде також поставити лайк одному і тому же посту або підписатися на того чи іншого користувача одночасно з різних аккаутов. Неможливо буде також запланувати публікацію ідентичного повідомлення з різних акаунтів.

"Ці зміни - важливий крок на шляху до того, щоб припинити зловмисне втручання у важливі обговорення, що проходять у Twitter - в тому числі вибори в США і по всьому світу", - заявив представник соцмережі Йоель Рот.

Раніше прес-служба Twitter також повідомляла, що у США близько 1,4 мільйона користувачів соціальної мережі Twitter були повідомлені про те, що вони взаємодіяли з обліковими записами, пов'язаними з так званої "фабрикою тролів" - російським "Агентством інтернет-досліджень".