UA / RU
Підтримати ZN.ua

Twitter запустив лічильник переглядів постів

Але він з'явився не у всіх твітів.

Соціальна мережа Twitter запустила лічильник переглядів, який показує скільки разів твіт переглядали користувачі. Нововведення вже запущено для Android та iOS, а також з'явилося у деяких користувачів десктопної версії, повідомляє The Verge.

Водночас у Twitter зазначили, що не у всіх твітів з'являться такі лічильники. Вони не будуть доступні для постів від розробників соцмережі, Twitter Circle, а також для «старих» твітів, для яких відсутні дані.

Читайте також: Маск запитав у користувачів Twitter, чи варто йому залишити пост глави компанії: відомі перші результати

Щодо принципу, за яким рахують перегляди, схоже, що зараховується кожен раз, коли твіт показується на чиємусь екрані, навіть якщо це екран його автора.

«Кожного разу, коли хтось бачить ваш твіт, це вважається переглядом, незалежно від того, де він його бачить (наприклад, домашня сторінка, пошук, профілі, твіти, вбудовані у статті тощо) і від того, підписані чи вони на вас. Навіть перегляд автором власного твіту вважається переглядом», - йдеться у повідомленні Twitter.

Там також додали, що якщо ви спочатку переглянете твіт на десктопній версії, а потім – у мобільній, це вважатиметься двома переглядами.

Новий власник соцмережі Ілон Маск натякнув на появу цієї функції ще 1 грудня. Він заявив, що хоче зробити пости у Twitter схожими на відео, які мають лічильник переглядів.

Раніше Маск заявив також, що шукає нового генерального директора компанії.