UA / RU
Підтримати ZN.ua

Twitter запроваджує монетизацію контенту: що це означає

Ілон Маск про нововведення.

Twitter дав можливість доступу до монетизації користувачами соцмережі свого контенту. У налаштуваннях  з'являється розділ  "Монетизація", де можна встановити ціну на свій контент, про нововведення повідомив власник компанії, Ілон Маск.

Що стосується вимог, Twitter вимагає, щоб користувач, який намагається активувати підписку, мав принаймні 500 підписників, 25 твітів протягом останніх 30 днів і був старшим 18 років, деталізує XDA Developer.

Читайте також: У Twitter логотип із пташкою змінився на собаку Doge: як це пояснює Ілон Маск

Щодо того, який контент можна поширювати, то можна ділитися твітами, довгими твітами та навіть «годинним» відео. Крім того, буде ексклюзивний Twitter Spaces для підписників, де  користувачі зможуть слухати ексклюзивний аудіовміст.

Що стосується місячних планів передплати, вони будуть доступні від 2,99 доларів на місяць, наступний рівень коштуватиме 4,99 доларів на місяць, а найдорожчий варіант коштуватиме 9,99 доларів.

Читайте також: У Twitter Маска повернулись акаунти Путіна та МЗС Росії

Протягом року Twitter пообіцяв не залишати собі нічого із грошей, отриманих від таких підписок. Користувачі також, як обіцяють  у мережі, зможуть у будь-який момент залишити платформу і забрати все зароблене.

Twitter , судячи з усього, співпрацюватиме із платіжними системами та інтегрується з платіжними сервісами, щоб дозволити реалізацію нововведеної монетизації контенту.