UA / RU
Підтримати ZN.ua

Twitter заблокував обліковий запис для поширення повідомлень з нового сайту Трампа

Аккаунт для репоста проіснував лише кілька годин. У Twitter заявили, що мають намір боротися зі спробами обходу блокувань.

Twitter заблокував обліковий запис, створену для поширення повідомлень з нового сайту екс-президента США Дональда Трампа, який заробив на днях в режимі однобічного зв'язку з прихильниками політика, передає телеканал NBC.

Представник Трампа заявив, що 45-й президент не має відношення до цього аккаунту

Дія аккаунта @DJTDesk, за інформацією Twitter, призупинено в зв'язку з порушенням правил соціальної мережі.

Обліковий запис з'явилася вранці в четвер за американським часом. В описі аккаунта говорилося, що в ньому будуть розміщуватися повідомлення від імені 45-го президента США, спочатку опубліковані на сайті donaldjtrump.com/desk. Однак через кілька годин обліковий запис було заблоковано.

Представник Twitter заявив, що компанія продовжить приймати примусові заходи щодо акаунтів, які намагаються просувати заблокований контент.

При цьому прес-секретар Трампа Джейсон Міллер підкреслив, що обліковий запис в Twitter була створена без дозволу екс-президента, і до цього не мають відношення співробітники його штабу.

Власну онлайн-платформу для спілкування з прихильниками Трамп запустив 5 травня. Сайт From the Desk of Donald J. Trump ( «З робочого столу Дональда Дж. Трампа») повинен стати альтернативою іншим соцмережах, де політик заблокований з січня цього року.

Читайте також: Трамп запустив власну онлайн-платформу "From the Desk of Donald J. Trump"