UA / RU
Підтримати ZN.ua

Twitter рекомендував своїм співробітникам працювати з дому через коронавірус

Офіси компанії залишаться відкритими для тих, кому потрібно працювати поза домом.

Компанія Twitter рекомендувала своїми співробітникам по всьому світу тимчасово перейти на віддалену роботу і залишатися вдома для того, щоб уникнути зараження коронавірусом. У повідомленні компанії йдеться про те, що керівництво постарається зробити так, щоб більшість робочих моментів можна було вирішать віддалено.

Разом з тим, в Twitter визнають, що не все можна вирішити таким чином, тому офіси компанії будуть відкриті для тих, кому потрібно працювати поза домом. Компанія також забезпечить додаткове прибирання та дезінфекцію всіх офісів, а також розмістить додаткові нагадування про необхідність дотримання правил гігієни.

Робота з дому обов'язкова для співробітників Twitter в Гонконзі, Японії і Південної Кореї, де влада вже запровадила обмеження на зібрання громадян. Відзначається також, що компанія буде міняти рекомендації з плином часу і появою нової інформації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Станом на ранок 3 березня кількість заражених коронавірусом у світі перевищила 90 тисяч осіб. Найбільша кількість тих, хто заразився, в Китаї, за ним йдуть Південна Корея, Іран та Італія.

Перший випадок зараження зафіксували і в Україні. Захворів чоловік, який повернувся у Чернівці з подорожі до Італії. Його помістили в лікарню, тест на коронавірус показав позитивний результат. У його дружини, яка подорожувала разом з ним, вірус не виявили.