UA / RU
Підтримати ZN.ua

TikTok став найпопулярнішим сайтом 2021 року

Йому навіть вдалося обійти Google.

Платформа для публікації відео TikTok стала найпопулярнішим сайтом у 2021 році, навіть обійшовши пошуковик Google. Про це свідчать дані компанії Cloudflare, повідомляє Gizmodo.

Зазначається, що минулого року TikTok також увійшов до списку найпопулярніших сайтів, але тоді він зайняв лише сьоме місце. Його обійшли Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix та Amazon. Цього року позиції у рейтингу змінилися: Amazon змістився на один рядок і помінявся з Netflix, а TikTok злетів на вершину.

Читайте також: Хіти TikTok - 2021: соцмережа назвала найпопулярніші пісні за рік

За даними Cloudflare, платформа для публікації відео вперше досягла першого місця 17 лютого 2021 року, потім опинялася на першому місці в березні та червні і закріпилася на вершині в серпні.

Популярність додатку різко зросла під час пандемії. Спочатку він приваблював підліткову аудиторію, пізніше пробудив цікавість користувачів різного віку та демографічних груп, які стікаються у додаток за його кулінарними хитрощами, мемами, духовним контентом тощо.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Нагадаємо, додаток TikTok став найбільш завантажуваною програмою 2020 року. З додатків, які увійшли до першої п'ятірки, тільки він не належить Facebook.