UA / RU
Підтримати ZN.ua

Створено навушники, які можуть приймати форму вух

Амбушюри навушників наповнені гелем, який застигає в потрібному положенні.

Американська компанія Ultimate Ears розробила технологію, яка дозволяє навушникам приймати форму вуха. Як повідомляє «Популярная механика», амбушюри такого пристрою наповнені гелем, який твердне після запуску процесу формування на смартфоні.

Більшість людей використовують силіконові вкладиші, які йдуть в комплекті з навушниками. Вони щільно перекривають вушний канал, завдяки чому підсилюють низькі частоти і забезпечують шумоізоляцію. Але кращу якість звуку можна забезпечити за допомогою персоналізованих амбушюрів, які підходять до контурів вух тієї чи іншої людини. Але для цього потрібно звертатися до аудіолога за зліпком вуха.

Тепер же компанія представила навушники UE Fits, амбушюри яких наповнені гелем. Він за 60 секунд приймає форму вушного каналу і застигає в такому вигляді назавжди. Процес формування користувач може запустити зі смартфона за допомогою спеціальної програми.

«Така індивідуальна підгонка забезпечує комфортне носіння без тиску, болю або подразнень навіть при тривалому використанні, UE Fits також забезпечує чудову пасивну шумоізоляцію, оскільки насадки створюють природне ущільнення, яке блокує шуми», - заявили в Ultimate Ears.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Google представила нові смартфони Pixel і розумну колонку Nest Audio

У лютому компанія Samsung офіційно представила нове покоління своїх бездротових навушників Galaxy Buds Plus. Зовні вони дуже схожі на своїх попередників, але компанія внесла декілька важливих змін.