UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стала відома точна дата релізу рольової гри Dark Souls 3

Вартість гри на фізичному носії складе приблизно 62 долари.

Японська студія From Software оголосила дату релізу і вартість третьої частини хардкорного рольової серії Dark Souls. Гра буде випущена в Японії 24 березня 2016 року для платформ PlayStation 4 і Xbox One. Реліз PC-версії відбудеться дещо пізніше. Також поки невідомі дати виходу саги на європейському і північноамериканському ринках. Спочатку реліз очікувався в першому кварталі 2016 року, а тому різниця між виходом гри в різних куточках світу може скласти всього кілька днів.

Разом з тим власники PlayStation 4 в середині жовтня зможуть взяти участь в бета-тестуванні мережевого режиму Dark Souls 3.

Спеціальне видання гри на фізичному носії обійдеться покупцям в 7430 йен (приблизно 62 долари), цифрова копія буде коштувати трохи дешевше - 6930 йен (приблизно 58 доларів).

За словами розробників, світ Dark Souls 3 спеціально створювався "недружнім для геймерів". При цьому сама гра стане більш динамічною і вбере в себе краще з попередніх ігор серії.

Раніше повідомлялося, що заключна частина StarCraft II вийде 10 листопада. Передзамовлення на цифрові версії гри вже відкрито.