UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сповіщення про блокування акаунта: Twitter тестує нову функцію

Сповіщення буде відображатися вгорі вашої стрічки.

Розробники Twitter тестують функцію нового сповіщення, яке показуватиме чи був акаунт користувача заблокований, призупинений чи переведений у режим читання через порушення правил мережі, повідомляє The Verge

Twitter проводить тестування лише на певному відсотку користувачів на iOS, Android та в браузері. Компанія розпочала випробування нових сповіщень після того, як до них надійшло декілька відгуків від користувачів про те, що ніколи не зрозуміло, що акаунт заблокований або знаходиться в режимі читання. Це стає відомо лише після того, як користувачі намагаються зробити ретвіт або підписатися на нові акаунти у Twitter.

Окрім цього, в новому сповіщенні можна буде побачити чому акаунт заблокували, та як можна його розблокувати. Додають, що у випадку блокування профілю назавжди, користувачі можуть подавати апеляцію. Через тиждень більшість акаунтів розблоковують. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури. 

Читайте також: Instagram зробила профілі нових неповнолітніх користувачів закритими за замовчуванням

Нагадаємо, що Twitter у тестовому режимі додав функцію Upvote та Downvote. За допомогою цієї функції користувачі зможуть оцінювати коментарі під повідомленнями, тим самим позначати доречні або недоречні висловлювання.