UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сервіс Oll.TV припинив роботу в Україні

З 23:00 зупинено трансляцію телеканалів і надання послуг абонентам.

Платформа OLL.TV, яка входить до медіахолдингу «Медіа Групи Україна» бізнесмена Ріната Ахметова, ввечері 22 липня припинила роботу – зупинено трансляцію телеканалів і надання послуг абонентам.

На сторінці сервісу з’явилося таке повідомлення:

«22 липня о 23:00 сервіс OLL.TV вимушено призупиняє трансляцію телеканалів і надання послуг абонентам у зв’язку з набранням чинності дискримінаційного закону «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному життя (олігархів)».

Припинення роботи платформи підтвердила й директорка зі зв'язків з громадськістю та комунікацій SCM Наталія Ємченко.

Через відключення сервісу «Укртелеком» припинив надавати абонентам послуги інтерактивного телебачення – «Інтерактивне TV» та «TV Бізнес», що технологічно базуються на платформі OLL.TV.

«Тарифікація послуги Інтерактивне телебачення та оренди обладнання (за наявності) припиняється з 22 липня 2022 року. Відповідний перерахунок вартості наданих послуг буде відображений в рахунках за липень», - повідомили у компанії.

В «Укртелекомі» повідомили, що вже шукають сервіс для відновлення послуги.

Читайте також: Ахмєтов віддав державі свій медіабізнес

Не гроші та втрати, завдані війною бізнесу Ахметова, стали основною причиною закриття «Медіа Групи Україна». Що ж спонукало його вдатися до такого кроку саме зараз, читайте у матеріалі Валерія Калниша «Чому Ахметов залишиться олігархом, а президент може стати медіамагнатом» у ZN.UA.