UA / RU
Підтримати ZN.ua

Samsung представив новий "розумний" годинник

Gear S2 буде оформлено в двох варіантах: спортивний і класичний.

Компанія Samsung офіційно представила свій новий "розумний" годинник. Годинник буде оформлено в двох варіантах: Gear S2 і Gear S2 classic, дизайн якого розроблено спеціально для користувачів, що "віддають перевагу нестаріючий варіант оформлення годинників". Повідомлення про це опублікувало видання The Verge.

Класичний варіант годинника виконаний з чорним шкіряним ремінцем і буде підтримувати всі основні функції Android Wear. Звичайна модель Gear S2 буде виконана в сірому кольорі з сірим ремінцем або в срібному кольорі з білим ремінцем. Розробники стверджують, що комплектація пристрою дозволить легко змінювати стилі оформлення годинника.

Gear S2 будуть обладнані 1,2 дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 360 точок. Дисплей буде оточений обертовим гравірованим кільцем, яке є одним зі способів управління годинником. Крім того, у пристрої передбачено кнопки "додому" і "назад", призначені для роботи з додатками.

Читайте також: Компанія Samsung представила нові фаблети Galaxy S6 Edge+ і Note 5

Точна дата виходу і ціна виробу компанією поки не розголошується.

Раніше повідомлялося про те, що компанія LG планує випустити золотий "розумний" годинник, який повинен скласти конкуренцію Apple Watch Edition.