UA / RU
Підтримати ZN.ua

Samsung дозволить користувачам обирати дизайн смартфона Galaxy Z Flip 3

Компанія анонсувала спеціальну версію смартфона.

Компанія Samsung на презентації Galaxy Unpacked Part 2 анонсувала вихід спеціальної версії гнучкого смартфона Galaxy Z Flip 3. Завдяки цьому тепер користувачі зможуть самі вибирати дизайн свого пристрою.

Особлива версія смартфона отримала назву Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Варто відзначити, що користувач не зможе вибрати будь-який колір на свій розсуд, але Samsung запропонує йому кілька варіантів. Так, можна буде вибрати білий, рожевий, жовтий, білий або чорний колір панелей або їхню комбінацію. Крім того, залишається можливість вибору кольору рамки смартфона (чорний або білий).

Під час презентації в Samsung заявили, що будуть виробляти кожен смартфон під конкретного користувача, адже компанія не знає спочатку, яку комбінацію кольорів той вибере.

Якщо обрані кольори встигнуть набриднути, користувач зможе вибрати інший колір задньої скляної панелі, скориставшись послугою сервісного центру. Така заміна буде платною.

Замовити смартфон з особливим дизайном можна буде на сайті Samsung. Спочатку послуга буде доступна тільки в обмеженій кількості країн, серед яких немає України.

Як повідомляє The Verge, можливо, що такий рівень персоналізації буде доступний і в інших моделях, які випустять в майбутньому. У всякому разі, у відповіді на відповідне питання видання в Samsung заявили, що вважають, «що технології повинні відображати індивідуальність кожного клієнта, а мобільні пристрої - це повсякденні технології, з якими користувачі проводять найбільше часу. Ми хотіли, щоб покупці використовували їх як інструменти самовираження. Починаючи з Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition, Samsung розширює цю ініціативу і на інші пристрої».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Samsung показала нові розумні годинники і навушники Galaxy Buds 2

Компанія представила Galaxy Z Flip 3, вже третє покоління «розкладачок» з двома дисплеями, в серпні. Основні зміни в новому смартфоні торкнулися зовнішнього дисплея, який тепер в чотири рази більше, ніж раніше, тому на ньому тепер більше місця для різних віджетів і повідомлень, які надсилають додатки.