UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сайт Трампа почав роботу

"Офіс прагне зберегти чудову спадщину адміністрації Трампа, просуваючи програму" Америка перш за все ", - йдеться на головній сторінці сайту.

Екс-глава США Дональд Трамп і екс-перша леді Меланія Трамп запустили веб-сайт 45office.com, за допомогою якого 45-й президент зможе підтримувати зв'язок зі своїми прихильниками.

"Офіс прагне зберегти чудову спадщину адміністрації Трампа, просуваючи програму "Америка перш за все". За допомогою громадянської активності та громадської діяльності Офіс Дональда Трампа буде прагнути інформувати, просвіщати і надихати американців з усіх верств суспільства, оскільки має на меті побудову великого американського майбутнього", - так презентувала адміністрація сайту новий ресурс екс-президента.

Сайт 45office.com - відносно невеликий. Поки він містить інформацію, за підсумками роботи колишнього глави держави в Білому домі. На сайті є і сторінка, де відвідувачі можуть прокоментувати слова і дії колишнього президента, запросити особисте привітання або навіть запросити пару для участі в заході.

Нагадаємо, термін президентських повноважень Дональда Трампа закінчився 20 січня. Він відмовився брати участь в інавгурації Джо Байдена і символічно передавати йому владу.

Після штурму Капітолію прихильниками Трампа демократи вдруге оголосили йому імпічмент, але Сенат виправдав екс-президента.

За словами екс-президента, Республіканська партія може здобути перемогу на проміжних виборах, а потім - і на президентських виборах в 2024 році.

Трамп продовжує наполягати, що Байдена оголосили переможцем виборів тільки завдяки масовим фальсифікаціям. І тому, на думку, екс-президента, республіканці повинні боротися за реформу виборчої системи.

Читайте також: Дональд Трамп веде переговори з платформами про створення власної соціальної мережі

Заблокований в топових соціальних мережах 45-й президент США Дональд Трамп планує створити власну платформу. Відповідаючи на питання журналіста про те, чи будуть залучати до створення платформи технологічну компанію, Міллер сказав, що Трамп провів велику кількість зустрічей з представниками різних компаній.