UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Розумний" годинник від Apple буде відстежувати, як довго користувач миє руки

Функція особливо актуальна під час пандемії коронавірусу.

Компанія Apple проводити конференцію для розробників WWDC 2020, на якій представила нові версії своїх операційних систем. Однією з них стала нова watchOS 7, призначена для "розумних" годинників компанії.

Однією з нових функцій операційної системи стало відстеження того, як довго користувач миє руки. Так, пристрій сам зрозуміє, що користувач почав намилювати руки, і засіче 20 секунд, протягом яких необхідно проводити цю процедуру. Особливо актуальна ця функція під час пандемії коронавірусу, один із способів зупинити поширення якого - ретельно мити руки.

Крім того, Apple Watch тепер будуть відслідковувати сон користувача. Їх можна буде запрограмувати на певний час відходу до сну і пробудження. При наближенні до передбачуваного часу засинання, годинник буде переводити свій дисплей в сплячий режим, і буде сприяти розслабленню користувача. У час же, коли йому необхідно вставати, Apple Watch будуть будити користувача.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Підвези лікаря: українці запустили новий флешмоб

Отримав оновлення і додаток для відстеження активності. Тепер він отримав назву Fitness. Розробники навчили його визначати, що користувач почав танцювати і записувати це як активність. Цікаво, що гаджет зможе засікти як рухи всім тілом, так і окремо нижньою або верхньою його частиною.