UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Розумні" окуляри Google повернулися в продаж

Нові Google Glass розраховані на корпоративних клієнтів.

Холдинг Alphabet, раніше відомий як Google, представив нові "розумні" окуляри Google Glass Enterprise Edition, повідомляється в блозі компанії.

Окуляри Google Glass повернулися в продаж вперше після того, як їх перестали виробляти у 2015 році. Нові окуляри розраховані на корпоративних клієнтів і будуть поставлятися в компанії, співробітники яких мають отримувати ті або інші відомості, не задіявши при цьому руки.

Компанія підкреслює, що раніше Google Glass на виробництві використовували DHL, General Electric, Volkswagen і багато інших. На сайті Alphabet X зазначається, що нові Google Glass розраховані на людей, які працюють руками. Наприклад, пристрій дозволяє їм швидко звертатися до довідників і інструкцій або отримувати відомості про маршрут.

Продаж Google Glass стартував у США в травні 2014 року. Пристрій можна використовувати для фотографування або зйомки відео і відправляти знятий матеріал на електронну пошту або в соціальну мережу.

У січні 2015 року компанія оголосила про призупинення випуску "розумних" окулярів через питання ціни і захисту особистих даних користувача. А вже в лютому з'явилася інформація про те, що Google планує запустити виробництво "розумних" окулярів з нуля.