UA / RU
Підтримати ZN.ua

Розкрито нові подробиці про iPhone 12

Нові смартфони представлять вже 13 жовтня.

У Китаї опублікували нові деталі про всі смартфони лінійки iPhone 12, які компанія Apple представить вже 13 жовтня. Як повідомляє «Новое время», джерелом нових витоків виступив китайський інсайдер під ніком @Kang, пізніше їх підтвердив блогер Ice Universe.

За даними інсайдера, Apple дійсно представить чотири нових iPhone. Але також користувачі побачать новий розумний динамік HomePod mini. Очікується також, що на презентації покажуть повнорозмірні навушники AirPods Studio і мітки AirTag.

Очікується, що всі чотири iPhone (iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max) будуть підтримувати 5G, включаючи mmWave в США. Дисплей Super Retina XDR, який раніше був ексклюзивним для моделей iPhone 11 Pro, на цей раз, мабуть, буде доступний для всієї лінійки, і, як кажуть, в телефонах використовується кераміка в конструкції скляного екрану, щоб зробити їх більш міцними і стійкими до падінь.

Дисплей найменшого смартфона буде діагоналлю 5,4 дюйма, а його ціна буде стартувати від 699 доларів. Гаджет буде доступний в чорному, білому і червоному кольорах. Обсяг внутрішнього сховища буде варіюватися від 64 до 256 гігабайт. Смартфон оснастять двома камерами - ширококутною та надширококутною.

6,1-дюймовий iPhone 12 буде коштувати 799 доларів. Він буде доступний в чорному, білому, червоному, синьому і зеленому кольорах. Повідомляється, що він отримає ті ж камери, що і 12 mini, і буде доступний для попереднього замовлення 16 або 17 жовтня з датою випуску 23 або 24 жовтня.

Два найбільших iPhone 12 коштуватимуть від 999 і 1099 доларів. Вони будуть випущені в золотому, срібному, графітовому і синьому кольорах, а обсяг пам'яті буде варіюватися від 128 ГБ до 512 ГБ. За словами Канга, крім ширококутної та надширококутної камер Pro буде мати телеоб'єктив з 4-кратним оптичним зумом і датчик LIDAR для доповненої реальності.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Apple отримала патент на дисплей, що самовідновлюється

15 вересня Apple провела свою першу осінню презентацію, на якій представила нове покоління своїх розумних годинників - Apple Watch Series 6. Завдяки вбудованому датчику кисню годинник зможе виміряти рівень кисню в крові користувача всього за 15 секунд.