UA / RU
Підтримати ZN.ua

Реліз гри S.T.A.L.K.E.R. 2 перенесли

Гра вийде у грудні, а не у квітні, як очікувалося.

Українська студія GSC Game World офіційно заявила про перенесення дати релізу гри «S.T.A.L.K.E.R. 2 : Серце Чорнобиля». Як повідомляється на сторінці проєкту на Facebook, гра вийде 8 грудня цього року, а не в квітні, як планувалося раніше.

«Ці додаткові сім місяців необхідні, аби повністю реалізувати наше бачення та довести гру до потрібного стану. S.T.A.L.K.E.R. 2 - найбільша гра в історії GSC з відповідними обсягами робіт з тестування та полірування. Ми переконані, що розробка має йти стільки, скільки потрібно: особливо у випадку з таким проєктом», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Люди витрачають на мобільні додатки майже п'ять годин на день – дослідження

Розробники також додали, що хотіли б подарувати геймерам гру, яка б відповідала їхнім очікуванням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Комп'ютерний шутер S. T. A. L. K. E. R.: Тінь Чорнобиля, створений за мотивами повісті братів Стругацьких "Пікнік на узбіччі" і фільму "Сталкер" Андрія Тарковського, був випущений студією GSC Game World в березні 2007 року. У наступні два роки розробники випустили два доповнення до гри під назвою S. T. A. L. K. E. R.: Чисте небо і S. T. A. L. K. E. R.: Поклик Прип'яті.

Вперше розробники заявили про намір випустити продовження гри в 2010 році, але роботи кілька разів переривалися. У 2018 році стало відомо про відновлення роботи над грою. Тоді планувалося, що гра вийде в 2021 році, пізніше реліз перенесли на квітень 2022 року.