UA / RU
Підтримати ZN.ua

OnlyFans випустила новий додаток, в якому немає еротичного контенту

У новому додатку будуть лекції, відеоуроки і подкасти.

Платформа OnlyFans випустила окремий додаток, яке називається OFTV, повідомляє Bloomberg. У ньому немає ні краплі еротики, оголених тіл або натяків на порнографію, а тільки корисні подкасти, відеоуроки та розважальний контент.

Відео для нової платформи можуть створювати популярні зірки додатку OnlyFans.

OnlyFans - це спеціальний сайт, на якому творці контенту запускають на ресурсі послугу платної підписки, що дозволяє надавати ексклюзивний контент своїм підписникам або фанам.

Він популярний в індустрії розваг для дорослих, але також там можуть публікувати контент іншого жанру. Це дозволяє творцям контенту щомісяця отримувати фінансування безпосередньо від своїх шанувальників, а також чайові за платні трансляції.

На сайті немає обмежень щодо контенту, тому користувачі можуть ділитися відвертими або повністю оголеними фотографіями та отримувати за це гроші. 

У OFTV опубліковано вже понад 800 відео, серед яких є уроки з танців, кулінарні рецепти, медитації, подкасти та влоги. До того ж доступ до додатка - безплатний, і його може отримати будь-який користувач як системи iOS, так і Android.

Розробники програми заявили, що не робитимуть доступ до OFTV платним, а також не розміщуватимуть в ньому рекламу.

Крім цього в OnlyFans стверджують, що новий продукт компанії є частиною стратегії, яка спрямована на те, щоб прибрати з них клеймо постачальників порнографічного контенту. Тим самим додаток хочуть перетворити в платформу і важливий інструмент для контент-мейкерів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Нагадаємо, що TikTok став найбільш завантажуваним додатком минулого року. Додаток залишив позаду месенджер Facebook.